Foredrag: DO YOU MIND

Foredrag på en helt ny måde. Ingen kedelige powerpoint men istedet ægte malerier og personlige historier. Fortælling om en serie af billedkunstværker der fortolker mental mistrivsel. Og historien om hvorfor den serie blev skabt. Serien hedder: D O  Y O U  M I N D? 

Serien fortolker livet med mental trivsel. Og er i det hele taget tænkt som en hjælp til at forstå og nedbryde tabuer omkring psykiske handicaps, stress, diagnoser mv.. Serien viser livet og daglige situationer som nogen trivses med og andre ikke gør.

Kunstværkerne bidrager med en ny og anderledes måde at se på mental mistrivsel. Og til at dele følelser - erfaringer og spørgsmål på. Og til at nedbryde tabuer. Alle malerierne er mit bidrag til at det skal være nemmere at tale om psykisk mistrivsel. Mere cool dialog med fokus på både udfordringer og styrker. Mindre skamfuldt. Mere Viden. Mere naturligt. Mere åbent. Mere legende. 

Hvert malerier er et oplæg til samtale og giver masser af plads til fantasi og fortolkning. Så foredraget involverer deltagerne. 

3 times effektivt foredrag hos Jer.  

 

Skriv til Vibeke og hør meget mere om hvad du kan forvente.  

Pris kr. 10000.-  + moms inkl forberedelse 

+ kørsel

 

Do you mind samtalekort kan tilkøbes.

 

Se flere muligheder for ydelser, forløb og projekter på søstersiden: www.skaberkraft.dk