Udsmykning Erhverv

Udsmykning skaber dialog

Galleri Valter Wulff laver udsmykninger i små og store virksomheder og institutioner. Vi skaber unikke løsninger der skaber dialog og atmosfære. Galleri Valter Wullf & Skaberkraft.dk har mange års erfaring i at udføre udsmykningsopgaver. Udsmykningsløsningerne skabes altid i tæt dialog med virksomheden og i en afstemt form inden opgaven går i gang.  

Skriv til udsmykning@vibekevalterwulff.dk og hør nærmere og lav evt. en aftale om et uforpligtende møde. 

 

 

Stemning & signaler i din virksomhed/institution:
Få sparring på udsmykningen på virksomheden / Institutionen.  Indret smukke kontorer, mødelokaler, foyer, venteområder mv.  Få signaler, stemninger og formidling til at gå op i en højere enhed med en kunstnerisk udsmykning med originale værker. 

Skriv til: info@vibekevalterwulff.dk og aftal nærmere

 

Træk kunsten fra i skat:  
Skatteregler for originale kunstværker som malerier, skulpturer, grafik, fotografisk kunst, installationskunst og lignende:
Grafiske og fotografiske værker der er nummererede og signeret af kunstneren og kun fremstillet i et begrænset oplag. Reproduktioner er ikke omfattet af reglerne.
Kunstværket skal være et førstegangskøb og skal købes direkte af kunstneren eller af et galleri, der har kunstværket i kommission. Kunstværket må ikke være købt af en kunster, der er i familie med eller på anden måde nærtstående til virksomhedens ejer.
Hvis kunstværket kan hænges eller stilles op i virksomhedens lokaler, kan det fratrækkes fuldt ud i skat, hvis prisen ikke overstiger 31.000 kr.