Kunstnerisk Erhvervsudsmykning

Kunstnerisk Udsmykning skaber dialog:

Galleri Valter Wulff laver udsmykninger i små og store virksomheder og institutioner. Vi skaber unikke løsninger der skaber dialog og atmosfære. Galleri Valter Wullf & Skaberkraft.dk har mange års erfaring i at udføre udsmykningsopgaver. Udsmykningsløsningerne skabes altid i tæt dialog med virksomheden og i en afstemt form inden opgaven går i gang.  

Skriv til info@vibekevalterwulff.dk og hør nærmere og lav evt. en aftale om et uforpligtende møde. 

 

Stemning & signaler på arbejdspladsen:
Få sparring på udsmykningen på virksomheden / Institutionen.  Indret smukke kontorer, mødelokaler, foyer, venteområder mv.  Få signaler, stemninger og formidling til at gå op i en højere enhed med en kunstnerisk udsmykning med originale værker. 

Skriv til: info@vibekevalterwulff.dk og aftal nærmere

 

Træk kunsten fra i skat:  
Skatteregler for originale kunstværker som malerier, skulpturer, grafik, fotografisk kunst, installationskunst og lignende:
Grafiske og fotografiske værker der er nummererede og signeret af kunstneren og kun fremstillet i et begrænset oplag. Reproduktioner er ikke omfattet af reglerne.
Kunstværket skal være et førstegangskøb og skal købes direkte af kunstneren eller af et galleri, der har kunstværket i kommission. Kunstværket må ikke være købt af en kunster, der er i familie med eller på anden måde nærtstående til virksomhedens ejer.
Hvis kunstværket kan hænges eller stilles op i virksomhedens lokaler, kan det fratrækkes fuldt ud i skat, hvis prisen ikke overstiger 31.000 kr. 

Se mere her: https://gallerivalterwulff.dk/shop/55-erhvervsudsmykning/

 

Udvalgte udsmykningsreferencer: 

Beckhoff Automation Aps

KlimaEnergi A/S

Nicolai Madbar

Sdr. Bjert Kro 

Volkerts Fylke 

Otterup Rådhus 

Cafe Løverodde 

Restaurant Valdemar

ITD 

Severin Kursuscenter

Syddansk Erhvervsskole

LHN

KHL

Tradium

Middelfart Kommune

Kolding Kommune

Varde Kommune

Udviklingscenter Syd

Assens Kommune

Billund Kommune 

Nordic Innovation Norden 

Haderslev Handelsskole

 

Se flere muligheder for ydelser, forløb og projekter på søstersiden: www.skaberkraft.dk

 

-------

 

Hvad siger de andre? 

Referencer 2023:

 

Carina Christensen. Tidl. Direktør ITD:

I ITD, brancheorganisation for den danske vejgodstransport, samarbejdede vi med Vibeke og Skaberkraft i forbindelse med et stort facelift af vores kontorer i Padborg og København. Vi var yderst tilfredse med processen og ikke mindst resultatet. Vibeke satte sig meget grundigt ind i vores ønsker og behov og omsatte det til funktionelle, kreative og flotte kontorløsninger. Hun er topprofessionel, lyttende og iderig, og i det hele taget en fornøjelse at samarbejde med. Jeg giver Vibeke og Skaberkraft de varmeste anbefalinger, og jeg vil til enhver tid bruge hende til en stor kreativ opgave igen

.

Mads Poulsen. Forstander Eisbjerghus International Efterskole:

Vi har været utrolig glade for samarbejdet med Vibeke Valter Wulff. Hun har hjulpet med visuel udsmykning der støtter op om vores dannelsesrejse som vi foretager med vores elever. Ligeledes har hun hjulpet med diverse andre kreative projekter på og omkring skolen. Jeg kan stærkt anbefale Vibeke!

.

Michael Nielsen. Direktør Beckhoff Automation:

Vi brugte Vibeke til udsmykning af vores kontorer fordi hun bragte hendes kreative kunst sammen med vores kultur og produkter på en helt igennem fantastisk måde.

.

Sisse Birgitte Hansen. Indehaver Volkerts Fylke & Nicolai Madbar:

Vi har været så heldige at have Vibeke, som en af vores gode 'legekammerater', både på vores eventsted, Volkerts Fylke og på Nicolai Madbar, hvor nogle af hendes flotte værker hænger. Vi er vilde med Vibekes tilgang til bæredygtighed, som også er en del af vores profil. Hendes værker er meget unikke, og der er altid mange fine tanker og historier bag. Derudover er hun bare et fantastisk sødt menneske, som er dejlig at arbejde sammen med. Alle de bedste anbefalinger herfra. Vibeke er super COOL!