Historien bag

 

 

 

Jeg hedder Vibeke Valter Wulff og er kvinden bag Galleri Valter Wulff i Sdr.Bjert i Kolding Kommune. I et liv fyldt med skaberkraft, kreativitet og kunst driver jeg siden 2011 udsmykningvirksomheden Skaberkraft.dk og kunstshoppen www.gallerivalterwulff.dk. Her skaber jeg kunstværker, kunstnerisk Erhvervsudsmykning og design. Her på shoppen finder du udelukkende mine værker: Malerier, Relieffer og Akustikkunst. 

Jeg har malet malerier siden 1982 hvor jeg som 11 årig modtog kunstundervisning i oliemaling. Uge efter uge, år efter år hos en kunstner i Kolding. Med en uddannelse som Art director på reklamebureau blev penslen byttet ud med tusch, skalpel, lysbord og mørkekammer i en årrække. Siden er kreativiten mest blevet brugt til design af løsninger, formidling og grafisk udsmykning. I 2011 starter jeg den kunstneriske Tegnestue Skaberkraft.dk + Galleri Valter Wulff og har siden skabt en lang række Erhvervsudsmykninger i hele landet.

Jeg maler med primært med akryl og skaber billedkunstværker og relieffer. Min stil er primært abstrakt ekspressiv med elementer af noget figurativt der giver plads til fantasien.  Men også minimalistiske værker skabes - ofte i serier - og ofte med lyddæmpende funktion.   Jeg bruger aktivt min kunst som stemme til at få opmærksomhed og rykke holdninger og adfærd omkring vigtige emner som trivsel / mistrivsel, bæredygtige mennesker, samarbejde og værdier.  

Du er velkommen i mit arbejdende Atelier og kunstneriske Tegnestue, Guldager 12, 6091 Bjert i Kolding Kommune. I atelieret finder du moderne kunst. Du vil kunne se minimalistiske malerier, abstrakte ekspressive malerier, relieffter og andre værker. Du kan også se eksempler på udsmykning både til Erhverv og private. Alle kunstværker og malerier er til salg. Du finder et større udvalg i Atelieret og får tankerne bag værkerne. For besøg i atelieret skriv eller ring og aftal tidspunkt: Mail: vibeke@skaberkraft.dk telefon: 2091 7342

 

Fotocredit: Marufotograf

 

Jeg har arbejdet selvstændigt med kunst – udsmykning og formidling som fuldtidskunstner og kommunikatør siden 2011. I Skaberkraft.dk og Galleri Valter Wulff tilbydes: 

-      Kunstværker 

-      Udsmykning

-      Foredrag 

-      Workshops 

-      Samtaleværktøj og kampagne materialer

-      Coaching og sparring – kommunikation/ideudvikling/ konceptualisering/ visualisering / mærkbarhed

 

LINKS: 

FORMIDLING: grafisk Udsmykning. Kunstnerisk udsmykning. Visuel formidling. Design, wayshowing, ide og konceptudvikling, rumlig branding: Skaberkraft.dk

KUNST: Atelier & Webshop Galleri Valter Wulff

 

Skaberkraft.dk og Galleri Valter Wulff er et og samme firma. I Skaberkraft.dk er samlet rådgivning, formidling, illustration, undervisning og udsmykning alt udelukkende til B2B. I Galleri Valter Wulff er samlet kunst og kunstnerisk udsmykning både B2B og B2C. Alle veje fører samme sted hen - nemlig til en unik løsning til DIG og dine behov.

 

Se mindre