Historien bag

 

 

 

ØJEBLIKKET:

Min passion er at skabe. I et liv fyldt med kreativitet og kunst driver jeg siden 2011 udsmykningvirksomheden skaberkraft.dk og kunstshoppen www.gallerivalterwulff.dk. Her skaber jeg originale kunstværker og design. Her på shoppen finder du udelukkende mine originale værker: Akryl malerier, relieffer, Paper-art og illustrationer. 

 

HISTORIK: 

Jeg har malet malerier siden 1982 hvor jeg som 11 årig modtog kunstundervisning i oliemaling. Uge efter uge, år efter år hos en kunstner i Kolding. Med en uddannelse som Art director på reklamebureau blev penslen byttet ud med tusch, skalpel, lysbord og mørkekammer i en årrække. 

Og siden er kreativiten mest blevet brugt til design af løsninger, formidling og grafisk udsmykning. I 2016 vente penslerne for alvor tilbage i hjertet og i hånden. I 2017 blev kontoret delt i to så der nu er også er værksted. Penslerne, lærreder, farver og hænder er igang igen hver uge.

I 2018 stiger antalet af værker støt og 2019 er året hvor den første udstilling med nogle af de serier der skabes i værkstedet foregår og webshoppen åbnes med værker og æstetiske dialogkort. 2021 åbner eget Atelier og Galleri i Kolding Kommune.

 

KUNSTEN:

"Jeg maler med akryl og skaber billedkunstværker og relieffer - ofte i serier. Min teknik er i mange lag og motiverne er primært ekspressive abstrakte men også det figurative. Det er vigtigt for mig at beskueren kan skabe sine egne følelser og indtryk af værket. Kunst er for os alle - det handler om at være menneske. Kh Vibeke 

 

DENNE WEBSHOP:

Online galleri, akrylmalerier til salg, vægkunst, online kunstgalleri, kunst til salg online, original kunst til salg, abstrakt maleri online, kunst til salg, malerier online, køb kunst, kunstgalleri online, malerier til salg online, kunst udsalg online, inspiration, inspiration til kunstnerisk udsmykning.